Lichtwerker in de Nieuwe Tijd

Soul Based Business

In alignment met je Lichtkracht

Jij wilt niets liever dan je als Lichtwerker inzetten op de manier die helemaal bij jouw ziel past én een bedrijf rondom je zielsmissie opbouwen.

Z

Het is een diep gevoel van binnenuit: wat je nu doet (werk of business)niet meer klopt. Het is niet meer afgestemd op jouw spirituele taak op aarde. Maar, wat is dan precies jouw missie? En hoe pak je die verandering aan?

Z

Eén van de grootste uitdagingen in je leven is het écht trouw blijven aan je spirituele zelf. Het is niet zo dat jij jezelf verloochent. Maar toch (als je heel eerlijk kijkt) heb jij je in de loop van je leven bijna ongemerkt aangepast.

Z

Ook al is het soms nog een uitdaging om je op je Licht te blijven focussen, je voelt dat je klaar bent voor de volgende stap. Jij wilt je bedrijf als Lichtwerker beginnen en tegelijkertijd zelf nog verder transformeren

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Het is Jouw tijd om Licht te verspreiden

Het is tijd. Dat weet je! Want echt, soms voelen je Lichtkracht en je spirituele Missie zo dichtbij. Maar op sommige andere dagen, zakt de moed je in de schoenen. Het is een uitdaging om helemaal in je Licht te blijven staan.  Soms begin je zelfs te twijfelen. Hoe kan dit? En, wat kun je eraan doen?

Het bedrijf wat bij je ziel past

Jij hebt als vrouwelijke Lichtwerker een prachtige, krachtige taak: jij brengt Licht. Met dit Licht ben je geboren, om hiermee op aarde ver-lichting te brengen.

Maar. Om dit Licht met de wereld te delen én hiermee een bedrijf op te bouwen kan in deze tijd een hele uitdaging zijn. Omdat het ‘oude’ met haar pijn en pijnlijke overtuigingen ook tijdens je spirituele ontwikkeling nog aan je trekt. Of omdat je gewoon niet weet Hoe.

Tijdens de training ‘Soul Based Business’ ontwikkel jij je daarom zowel spiritueel als business wise. En allereerst begin je bij de basis: bij het verstevigen van je eigen spirituele basis. Waarbij je leert hoe je jouw eigen spirituele transformatie kunt vertalen naar de vernieuwing van je bedrijf.

Het bedrijf wat jij als Lichtwerker op deze manier vorm geeft is niet ‘zomaar’ een bedrijf. Het is jóuw Soul Based Business. Vanuit alignment met je ziel en je zielsmissie gemanifesteerd.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Je leert jouw bedrijf vanuit alignment met je ziel tot bloei te brengen

zodat jij je als Lichtwerker in kunt zetten (op de manier die bij je ziel past)

Door de opleiding Spiritueel Meesterschap heb ik een diepe verandering ondergaan. Ik ben daadwerkelijk een andere vrouw geworden.

Het doorleven van ‘levenslessen’ heeft in een razendsnel tempo plaatsgevonden. Dat heeft geleid tot een gevoel van werkelijke vrijheid, een licht gevoel van vreugde en moeiteloosheid en niet te vergeten van verbondenheid met anderen. Deze transformatie heeft mijn spirituele talenten weer helemaal tot bloei laten komen. Ik had ze al, maar ze zijn weer in het Licht gezet. Fris, nieuw, stralend. Ik Ben en ik ben weer Thuis.

Madeleine

Toen ik bij Iris terecht kwam had ik geen idee welke bijzonder mooie reis me te wachten stond. Het enige dat ik wist was dat ik naar haar werd toe getrokken.

Met een groep lieve vrouwen, die ik inmiddels echt als mijn Soul Sisters ervaar, delen we een hele mooie ziele-ontwikkeling. Waarbij ons levensdoel en hoe we die gaan neerzetten steeds duidelijker wordt. Een absolute aanrader als je werkelijk stappen wil nemen, echt in de spiegel wil kijken en het avontuur van de ziel wil aangaan!

Eva

Iemand vroeg mij: Rosanne, hoe kan het dat jij zoveel licht in je hebt en blijft uitstralen in deze donkere tijd? En het is, dat ik steeds meer mijn Zielelicht straal. Altijd heb ik geweten dat ik een Lichtbrenger ben.

Door de opleiding bij Iris ben ik dat tot in elke cel van mijn lichaam gaan ervaren. Ook zie ik het letterlijk. Ik zie wat mijn innerlijk Licht met mensen doet.  Ik heb ontdekt dat het gaat om mijn Zijn en niet zozeer om wat ik doe. Ik ben gaan voelen, weten en ervaren wat een vriendin in Hawaii me altijd al vertelde: “Rosie, wherever you go, you bring Light!”

Rosie Rosanne

Wat kun je in de Jaartraining verwachten?

Vanuit alignment met je Lichtkracht
jouw zielsmissie integreren in je business

De basis van jouw Soul Based Business is je eigen spirituele transformatie en ver-lichting. Daarom ontvang je alles wat bij de jaartraining ‘Lichtwerker in de Nieuwe Tijd – Spiritueel Meesterschap’ hoort. Uitzonderlijke transformatie naar alignment met je Lichtkracht en zielsmissie.

Daarbij leer je om jouw spirituele transformatie praktisch toe te passen. Met proofessionele en betrokken begeleiding ga je jouw zielsmissie integreren in je bedrijf. Je gaat opnieuw aan de slag met de basis van je business, zoals:  je ideale klant, bedrijfsmissie, je aanbod en de manier waarop jij jezelf  en je business zichtbaar maakt. Ook maak je een pilot waarmee je test hoe jouw Lichtwerk het beste werkt.

spiritueel ontwaken, spiritueel meesterschap

Inleiding Spiritueel Meesterschap

Er gaat een nieuwe weg van spiritueel ontwaken voor je open. Jij opent deze weg bewust en claimt jouw Spiritueel Meesterschap

Jouw Licht- en Transformatiekracht

Jouw Licht- en Transformatie Kracht zijn de basis van jouw Zielsmissie als Lichtwerker. Je gaat haar belichamen en beschrijven.

Lichtkracht Activatie

Je activeert en leert over de (15) Nieuwe chakra’s. Waardoor je lichaam en energieveld naar een hogere trilling transformeren

Verbinden met de Nieuwe Aarde

Je gaat jouw verbinding met de Nieuwe Aarde versterken. En maakt verbinding met de Holle Aarde en haar Lichtmeesters

Jouw zielsmissie als Lichtwerker

Jouw zielsmissie als Lichtwerker voor de Nieuwe tijd. Je gaat haar ontdekken, beschrijven en manifesteren

Samenwerken met je spirituele Gidsen

Om jouw Lichtkracht op aarde te brengen, maak je verbinding met jouw spirituele Gidsen, Zielenfamilie en spirituele Thuis.

Inwijding in de Hallen van Amenti

Dit archief is het energetische Archief van je Ziel waarmee je verbinding maakt met Lichtenergie vanuit andere tijden en plaatsen

Inwijding in de Akasha Kronieken

Deze Kronieken zijn het energetische Archief van je Ziel waarmee je diepgaande inzichten en transformatie ontvangt

Manifestatie vanuit je Ziel

Je leert manifesteren vanuit je ziel. Heling en Transformatie van oude overtuigingen en Manifestatie vanuit jouw spirituele essentie

Zielsmissie naar Bedrijfsmissie

Hoe vertaal jij jouw zielsmissie naar de missie van je bedrijf? Op welke manier draag jij bij aan de wereld?

Jouw ideale Klant

Ontdek welke mensen jouw missie nodig hebben en bepaal de ‘ideale klant’ waarmee jij focus in je bedrijf aanbrengt

Jouw aanbod

Welke transformatie bied jij en  op welke manier kun jij jouw klanten het beste begeleiden?

Een pilot maken

Voor je jouw aanbod volop gaat aanbieden, draai je eerst een pilot. Om te ontdekken hoe jouw dienst het beste werkt

Marketing en Sales

Hoe zorg je ervoor dat mensen jou en je bedrijf gaan zien en jouw aanbod willen kopen, vanuit je hart en ziel?

Openstaan voor Overvloed

Jij mag vanuit een bewustzijn van overvloed in je business staan. Met transformatie en Lichtmeditatie

Jaartraining Soul Based Business

Wat andere lichtwerkers over de training zeggen

Licht Uitstralen

Iemand vroeg mij: Rosanne, hoe kan het dat jij zoveel licht in je hebt en blijft uitstralen in deze donkere tijd? En het is, dat ik steeds meer mijn Zielelicht straal. Altijd heb ik geweten dat ik een Lichtbrenger ben. Door de opleiding bij Iris ben ik dat tot in elke cel van mijn lichaam gaan ervaren. Ook zie ik het letterlijk. Ik zie wat mijn innerlijk Licht met mensen doet. 

Hoe dat te vertalen in het dagelijks leven? De jaartraining Spiritueel Meesterschap, onder de bezielende, zachte en hartverwarmende leiding van Iris Boonstra, heeft me daarin geholpen. Mijn Zielsmissie heb ik ontdekt en nog veel meer. 

Rosie Rosanne

 

Vorige Levens en Inzichten

De opleiding heeft me zoveel inzichten in mijzelf gegeven. Inzicht in vorige levens en de blokkades die daar zijn ontstaan, maar ook inzicht in mijn (verborgen) talenten, waardoor ik deze veel meer bewust ben gaan gebruiken. Iris helpt je om licht te laten schijnen op onbewuste blokkades, verlangens en talenten, zelfs uit levens van heel lang geleden.

Doordat Iris zo goed kan meevoelen stelt ze precies de juiste vragen, waardoor de ervaring en de inzichten nog dieper en rijker worden. Haar begeleiding is liefdevol, invoelend en creatief. Haar beeldende metaforen maken me steeds weer aan het lachen.   Ik kan het werken met Iris  dan ook alleen maar aanraden!”

Petra

Contact met mijn Ziel

Iris leerde me om weer contact met mijn Ziel te maken, het werken en verwerken vanuit een hoger bewustzijnsniveau. Door de lessen, door de (Akasha)meditaties, door mij de Wijsheid weer te leren her-inneren wie ik werkelijk ben.

Ik heb het afgelopen jaar ervaren dat ik heel snel oude pijn kon ‘zien’, herkennen en loslaten. Het doorleven van ‘levenslessen’ heeft in een razendsnel tempo plaatsgevonden. En met de vrouwen in de lesgroep ging dat niet anders.

Madeleine