Lichtwerker in de Nieuwe Tijd

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Dé online retreat voor vrouwelijke Lichtwerkers is helaas gesloten. Met dagelijkse live online Masterclasses, iedere ochtend om 9.30 live online. Op het gebied van Lichtwerk, jouw zielsmissie als Lichtwerker , de Nieuwe Tijd en bezield ondernemen. Met verschillende diepgaande Lichtmeditaties voor jouw energetische activatie en transformatie. (kun je er niet live bij zijn? Je ontvangt een video en werkboek in de Academie.)

Meld je hiernaast gratis aan, dan blijf je op de hoogte van een nieuwe online retreat en andere activiteiten. Natuurlijk gaan we zorgvuldig met je gegevens om.

Het is Tijd voor Vernieuwing

Wat je doet met je bedrijf klopt niet meer. Het is niet meer afgestemd op jouw spirituele taak op aarde. Deze tijd vraagt iets Nieuws! Je wordt er stuiterend blij van – en het angstzweet breekt je uit. Want wat is dan precies jouw spirituele missie voor de Nieuwe Tijd? En, hoe pak je die verandering aan

De online retreat ‘Lichtwerker in de Nieuwe Tijd ’ gaat je leren hoe jij als Lichtwerker krachtige nieuwe stappen kunt zetten. (ruim duizend Lichtwerkers gingen je voor!)

Dit is wat eerdere deelneemsters zeggen

Een deur open gezet

Ik wil je bedanken voor de mooie inzichten die je mij hebt gegeven.
Er is een deur open gezet. 💕

Zoveel Herkenning

Verbaasd en geruststellend zoveel herkenning. Werk aan de winkel maar ook die rust en stilte vinden in mijzelf. Fijn en bijzonder om ineen keer zoveel gelijkgestemden digitaal te mogen ontmoeten.

Dichter Bij Mijn Zielsmissie

Lieve Iris, dankbaarheid is wat ik voel en hoewel ik al zóveel heb gedaan en mensen heb ontmoet, voel ik me voor het eerst thuiskomen in mezelf. Ik ben licht en liefde net als iedereen hier een stukje dichter bij mijn zielsmissie…. Eindelijk.

Ik Ben Uniek

Ik voel dat ik uniek ben en dat ik een unieke plaats zal innemen in het Grote Plan.

Onder De Indruk

Wow wat een intense energie voel ik. In de masterclass voelde ik heel duidelijk dat bescheidenheid mijn missie niet dient en dat ik in mijn lichtkracht mag gaan staan. De lichtmeditatie was precies waar ik naar zocht. Het licht in mij voelde overweldigend alsof ik het lichamelijk bijna niet kan dragen. Zoveel kracht. Ik had mijn ogen dicht maar zag heel duidelijk pulserende figuren zoals een caleidoscoop in rood/geel.
Mijn gidsen communiceren lichamelijk met mij. ik voel energie stralen in mijn lichaam, hele zwaren benen en aanwezigheid op mijn voorhoofd. Het voelt inderdaad alsof mijn licht ontwaakt is, groter dan hiervoor. Ik ben er nog van onder de indruk..

Krachtig

Mijn mooiste inzicht is dat ik veel krachtiger ben dan ik laat zien….. dat ik nog meer mag stralen!

Dichter Bij Mezelf

Het waren weer 4 hele mooie fijne dagen waarop ik dichter bij mezelf kwam. Voor mij is het heel belangrijk om Het Licht vast te kunnen houden, daarvoor heb ik verbinding nodig. Het helpt me al steeds meer in contact met anderen. Het lijkt dat ik minder last heb van mijn zware lichaam, de transformatie is voelbaar. Het is heel sereen en liefdevol en Licht. Dankbaar voor de groei en ontwikkeling van mezelf mede dankzij alle hulp.

Licht en Liefde Beroepsmatig Delen

Mijn mooiste inzicht is dat ik nu weet hoe ik mijn licht en liefde op beroepsmatig niveau mag gaan delen. Dat ik geen angst hoef te hebben om in de nabije toekomst als coach een eigen praktijk te gaan beginnen. Ik mag op mezelf vertrouwen dat ik dit kan. 💜😇

Intense Meditaties

Ik wil je hartelijk bedanken voor de prachtige Masterclass! Ik ben heel blij dat ik hierbij aanwezig mocht zijn, ook nog een extra compliment hoe mooi alles in elkaar verloopt, de werkboeken, de Meditaties die ik nog nooit zo intens ervaren heb ( ik mediteer ongeveer 2 jaar nu ).

Blijdschap en Verwondering

Blijdschap, en een opgeruimd hoofd, een weg in de goede richting dat is wat er nu in mijn hoofd opkomt! En ook de verwondering, dat je zo’n mooie Masterclass gratis voor niets aanbied.

Klaar om Door te Gaan

Ik ben klaar klaar om door te gaan. Klaar om te ontwikkelen om nog meer mensen te mogen helpen. Ik verlang er naar om mijn licht in openbaar te blijven delen bij mensen waar het kan. Ik ben trots op wat ik kan. En ik gun iedereen net zoveel liefde ❤️

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Herken jij dit?

Z

De wereld verandert en je voelt aan alles dat wat je nu doet (werk of business) niet meer is afgestemd op je spirituele taak. Deze tijd vraagt iets nieuws. Maar, wat is dan wel jouw echte missie?. En hoe pak je een verandering aan?

Z

Je verlangt ernaar om meer vanuit je innerlijke Wijsheid te werken. En ook al voelt het spannend om het pad van je ziel te volgen, je voelt dat je moet doen wat klopt

Z

Ook al is het soms nog een uitdaging om in je lichtkracht te blijven, je voelt dat je klaar bent voor de volgende stap. Kun je beginnen met Lichtwerk en tegelijkertijd verder transformeren?

Een Gouden Tijdperk

We leven nu als mens in een bijzondere tijd: de overgang naar een Gouden Tijdperk. Een Tijdperk waarin we als mens op aarde weer vanuit Liefde en Eenheid kunnen leven.

Als vrouwelijke Lichtwerker zijn we in deze tijd met een  belangrijke spirituele taak geboren: we mogen en kunnen de transformatie van de Aarde en de Mensheid ondersteunen.

Maar. Toen we op aarde kwamen, vergaten we de zielsmissie waarmee we zijn gekomen. Niet per ongeluk (ook al voelt het soms wel zo). Maar precies volgens het plan van onze ziel.

Pas nu de tijd rijp is, (voor jou persoonlijk en collectief) kunnen we ons stap voor stap weer gaan herinneren wat onze zielsmissie is: onze spirituele taak als Lichtwerker in de Nieuwe tijd.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Over de Gratis Classes en Trainingen

Raak

Alsof je alleen tegen mij sprak, zo raak…. Alles 💕

Lichter

Vanuit mijn hart: dank! Ik voel mijn Licht lichter en met meer ruimte om te zijn die ik ben.

Herkenbaar

Dank je wel, alles is zo herkenbaar. Het geeft een andere (fijnere) kijk op mezelf.

Inzicht

Dank je wel voor het inzicht die ik heb mogen ontvangen

Rust

Heel erg bedankt Iris, dit was een ontzettend fijne ervaring. Er is veel innerlijke rust gekomen

Fijne energie

Mooie nieuwe informatie, fijne stem en fijne energie

Boeiend

Dank je wel Iris voor deze boeiende masterclass!! 💞

Het raakt

Het raakt mij wat je zegt en ik voel tranen van ontroering

Puzzelstukjes

Door jouw uiteenzetting ontvang ik nu verklaringen voor verschillende stukjes van mijn levens puzzel – Dank u !

Liefde voor mezelf

Lieve Iris, dank je wel. Goede les is dat ik nog meer liefde voor mezelf mag voelen 💕

Mooie Masterclass

Dank je wel voor de mooie Masterclass

Prachtig

Dankjewel Iris.. Het was prachtig!

Kippenvel

Ik kreeg kippenvel tijdens je Masterclass! Dat ik Welkom ben op aarde

Dank

Veel dank  🙏

Super dank

Super bedankt, het was heel erg mooi!

Pad

Dank je wel. Heel mooi. Jij kwam op mijn pad.

Blijf op de hoogte

Dé online retreat voor vrouwelijke Lichtwerkers is helaas gesloten. Met dagelijkse live online Masterclasses, iedere ochtend om 9.30 live online. Op het gebied van Lichtwerk, jouw zielsmissie als Lichtwerker , de Nieuwe Tijd en bezield ondernemen. Met verschillende diepgaande Lichtmeditaties voor jouw energetische activatie en transformatie. (kun je er niet live bij zijn? Je ontvangt een video en werkboek in de Academie.)

Meld je hiernaast gratis aan, dan blijf je op de hoogte van een nieuwe online retreat en andere activiteiten. Natuurlijk gaan we zorgvuldig met je gegevens om.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Bijdragen aan een Lichtere Wereld

Jouw Spirituele Transformatie Coach tijdens deze training is Iris Boonstra. Zij is Lichtwerker en Zielsmissie Gids en begeleidt al ruim 25 jaar Lichtwerkers in het verbinden met hun Ziel, Zielsmissie en Lichtkracht. Ook schrijft ze voor spirituele magazines, o.a. Spiegelbeeld en NieuweTijdsKind Magazine.

Iris: “Wat mij de afgelopen 25 jaar in mijn Lichtwerk misschien wel het meest heeft gefrustreerd is dat ik al heel lang voel dat ik een spirituele taak heb. Ik wist dat ik iets te geven had – en toch stroomde het niet. Ik heb ongelooflijk veel spirituele trainingen en opleidingen gedaan. En er werd vaak gezegd: je bent al Licht, ga het nu maar gewoon doen. Maar ik wist niet Hoe. Het lukte me gewoon niet om mijn Licht vast te houden en het op een aardse manier vorm te geven.

Met vallen en opstaan heb ik een weg ontdekt waarmee ik de verbinding met mijn ziel heb hersteld, mijn zielsmissie heb gevonden. Nu ik deze weg heb gevonden kan ik (samen met mijn spirituele Lichtgidsen en de Nieuwe Aarde) Lichtwerkers zoals jij helpen om ook jouw spirituele taak te vinden én deze ook op aarde vorm te geven.”

Jouw missie als lichtwerker

Ben jij er klaar voor om jouw missie als Lichtwerker te ontdekken? En hiermee (nu of op langere termijn) een bedrijf te starten?

De gratis training ‘Lichtwerker in de Nieuwe tijd’ gaat je helpen om de volgende stap te zetten. Dagelijkse live online Masterclasses op het gebied van Lichtwerk, jouw zielsmissie als Lichtwerker , de Nieuwe Tijd en bezield ondernemen. Met verschillende diepgaande Lichtmeditaties voor jouw energetische activatie en transformatie.