Spirituele Transformatie Academie

voor Lichtwerkers met een Missie

Wij hebben een Missie voor de Nieuwe Aarde

De aarde en de mensheid transformeren naar een Nieuwe, Gouden Tijd waarin wij als mensen weer vanuit Liefde en een gevoel van Eenheid kunnen leven. Het Licht van iedere Lichtwerker is hiervoor essentieel. Want de overgang, waar we ons nu in bevinden, gaat gepaard met verandering en dus uitdagingen. Zoals angst, chaos of onrust. Uitadgingen die ver-Licht mogen worden. En móeten worden, om de volledige Shift naar een Nieuwe Gouden Tijd mogelijk te maken.

De Spirituele Transformatie Academie biedt daarom opleidingen, trainingen en diepgaande spirituele transformatie voor Lichtwerkers met een Missie. Voor wie de tijd rijp is, om zich haar Lichtkracht en Zielsmissie te her-inneren. Zodat jij jouw plek in het Net van Licht kunt gaan innemen. Om zo jouw Licht bij te  dragen aan de manifestatie van een Nieuwe vijfdimensionale Aarde.

Lichtcodes voor een
Gouden Tijdperk

Het Licht van een Lichtwerker draagt unieke Lichtcodes in zich, waarmee de uitdagingen tijdens de overgangsfase naar een Gouden tijdperk worden getransformeerd. Deze spirituele transformatie zorgt ervoor dat de Gouden Tijd ook werkelijk vorm kan krijgen. Samen vormen we een Net van Licht en manifesteren we een Nieuwe vijfdimensionale Aarde.

Daarbij zullen de meeste Lichtwerkers zich pas echt Thuis op aarde kunnen voelen, wanneer zij hun plek in het Netwerk van Licht hebben gevonden en ingenomen. Want hun Ziel blijft hen aanmoedigen om te blijven zoeken, tot zij hun werkelijke taak en bestemming gevonden hebben.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie