Spirituele Transformatie Academie 

Soul Sisters Community

Wat leden van de Soul Family Community zeggen

Avontuur van de Ziel

Toen ik bij Iris terecht kwam had ik geen idee welke bijzonder mooie reis me te wachten stond. Het enige dat ik wist was dat ik naar haar werd toe getrokken. Met een groep lieve vrouwen, die ik inmiddels echt als mijn Soul Sisters ervaar, delen we een hele mooie ziele-ontwikkeling. Waarbij ons levensdoel en hoe we die gaan neerzetten steeds duidelijker wordt.

Een absolute aanrader als je werkelijk stappen wil nemen, echt in de spiegel wil kijken en het avontuur van de ziel wil aangaan!

Eva Marian

Duidelijkheid over je pad

Ik heb de training gedaan omdat ik me helemaal herkende in wat Iris vooraf beschreef over de training, alsof ze het speciaal tegen mij persoonlijk had.

De training vind ik echt heel belangrijk als je klaar bent om de volgende stap te zetten op je spirituele pad en juist ook als je nog niet precies weet welke kant je op wilt gaan.

Ik kan je zeker aanraden om de training te volgen als je behoefte hebt aan meer duidelijkheid over jouw persoonlijke pad en over de reden van jouw bestaan. Het voelde meteen al heel fijn en vertrouwd aan en dat ligt zeker ook aan de liefdevolle zorg van Iris.

Het enige wat ik jammer vind is dat ik deze training niet twintig jaar geleden heb gedaan ❤ .

Hennie

Licht uitstralen

Iemand vroeg mij: Rosanne, hoe kan het dat jij zoveel licht in je hebt en blijft uitstralen in deze donkere tijd? En het is, dat ik steeds meer mijn Zielelicht straal. Altijd heb ik geweten dat ik een Lichtbrenger ben. Door de opleiding bij Iris ben ik dat tot in elke cel van mijn lichaam gaan ervaren. Ook zie ik het letterlijk. Ik zie wat mijn innerlijk Licht met mensen doet.

Hoe dat te vertalen in het dagelijks leven waarin? De opleiding Spiritueel Leiderschap onder de bezielende, zachte en hartverwarmende leiding van Iris Boonstra, heeft me daarin geholpen. Mijn Zielsmissie heb ik ontdekt en nog veel meer. Het zal je vast niet verrassen dat het brengen van Licht daar een onderdeel van is.

Rosanne (Rosie)

Aloha Feminine Presence

Inzichten in vorige levens 

De opleiding heeft me zoveel inzichten in mijzelf gegeven. Inzicht in vorige levens en de blokkades die daar zijn ontstaan, maar ook inzicht in mijn (verborgen) talenten, waardoor ik deze veel meer bewust ben gaan gebruiken. Iris helpt je om licht te laten schijnen op onbewuste blokkades, verlangens en talenten, zelfs uit levens van heel lang geleden.

Doordat Iris zo goed kan meevoelen tijdens een sessie stelt ze precies de juiste vragen, waardoor de ervaring en de inzichten nog dieper en rijker worden. Haar begeleiding is liefdevol, invoelend en creatief. Haar beeldende metaforen maken me steeds weer aan het lachen. 😉  Ik kan het werken met Iris  dan ook alleen maar aanraden!”

Petra Swart

Centrum Sprankel

Ruimte & vorm

De sessies met Iris en de informatie in de training hebben wakker gemaakt wat in mij lag te wachten om gezien te worden.

Blijkbaar ‘wist’ ik vanalles rond het thema Lichtwerk zonder dat ik me er bewust van was. Dat komt nu aan de oppervlakte, in het licht. Het is heel fijn en versterkend om meer te durven vertrouwen op wat ik weet en zie, en op de begeleiding die er is vanuit de Lichtwereld, zonder dat mijn denkende hoofd dat weer teniet doet. De visualisaties, sessies en inzichten helpen me letterlijk en figuurlijk mijn plek in te nemen hier.

Ik kan meer ruimte geven aan mezelf en wat ik in de wereld wil brengen krijgt meer vorm. Een verademing!’

Anita

Een grote shift

Ik heb voor het Eerst van mijn leven diepe vrede gevoeld. Vooral het moment dat ik me zo groot voelde. De intense stilte, er was niets en dit is wel wat ik zocht..Thuiskomen bij mijzelf door jou begeleiding. Hierin ben jij zo krachtig.

Ook het werken naar je licht toe, heb ik nergens ooit meegemaakt. Dit is zo de essentie van onze weg / reis op Aarde. Tevens het begrijpen van ons menszijn naar de weg vh belichamen van je energetische wezen heeft mij een heel diep besef gegeven. Echt ongekend, ik heb een grote shift gemaakt. Enorm dankbaar voel ik mij naar jou toe.

Sandra

Een andere vrouw

Het afgelopen jaar is er veel veranderd in mijn leven. Het was tijd.

Door de jaartraining heb ik een diepe verandering ondergaan. Ik ben daadwerkelijk een andere vrouw geworden: ik leef weer vanuit een krachtige verbinding met mijn innerlijke waarden en hoger bewustzijnsniveau en heb daardoor mijn levensvreugde en zingeving hervonden.

Mary

Ik ben weer thuis

Iris leerde me om weer contact met mijn Ziel te maken, het werken en verwerken vanuit een hoger bewustzijnsniveau. Door de lessen, door de (Akasha)meditaties, door mij de Wijsheid weer te leren her-inneren wie ik werkelijk ben. Ik heb het afgelopen jaar ervaren dat ik heel snel oude pijn kon ‘zien’, herkennen en loslaten. Het doorleven van ‘levenslessen’ heeft in een razendsnel tempo plaatsgevonden. En met de vrouwen in de lesgroep ging dat niet anders.

Deze transformatie, deze daadwerkelijke verandering van wie ik ben heeft mijn spirituele talenten weer helemaal tot bloei laten komen. Ik had ze al, maar ze zijn weer in het Licht gezet. Fris, nieuw, stralend. Ik Ben en ik ben weer Thuis.

Madeleine

Vertrouwen en talenten

Iris gaf mij het vertrouwen in mezelf terug. n kleine (grote) stapjes hielp ze mij de echte Nicolette te zien,
met mijn talenten die ik nog niet kende.

Haar meditaties zijn zo krachtig en hebben steeds weer deuren geopend naar mijn innerlijke verborgen schatten.

Nicolette

Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken hebben mij rust gegeven in de intense tijd waarin we leven. Ik ga naar de Akasha om heling en inzichten te ontvangen.

In Hawai’i opende ik de Akasha Kronieken vaak wanneer ik in de zee lag. Zo doe ik dat nu ook in de natuurmeertjes, waar ik ook ben in Nederland. Water is thuis komen voor mij en ik kan geen betere plek bedenken om inzichten te krijgen of heling.

De Akasha Kronieken brengen mij dichter bij mezelf en geven me de helderheid waar ik al jaren naar verlangde…

Rosanne

Diep ontspannen naar andere frequenties gaan

Je bent zeer vakkundig op het spirituele gebied.Eerlijk gezegd wist ik niet dat ik dit zocht, maar ook hierin onderscheid jij je wel. Ook jouw manier van Zijn is zo prettig voor mij. Ik kan me diep ontspannen waardoor ik  met gemak naar andere frequenties kan gaan.

Jij onderscheidt je voor mij in jou Zachtheid, die mij diep raakte.
Ook jou Spirituele kennis is voor mij heel belangrijk.Daar wil ik mij van alles over her inneren.
Ik zocht onbewust naar een taal die ik al beheerste maar daar zo niet bewust van was.

Sandra

Niet te beschrijven

Niet te beschrijven hoe enorm de transformatie kan zijn in twee dagen tijd.

Zo bijzonder om te ervaren hoe anders ik na de training in het leven sta, hoe ik gegroeid ben en ook hoe ik mijn Soul Sisters heb zien groeien.

Marieke

Thuis komen

Eerder had ik vooral moeite met aarden.  Een ‘alles-of-niks-meisje’: óf vol gas vooruit gaan óf stilstaan door uitputting of teleurstelling. Al in de eerste sessie heeft Iris mij laten voelen en ervaren hoe ik meer rust en balans kan vasthouden. Door haar energie, haar waarnemingen en haar woorden, heeft zij mij geholpen om de connectie te maken tussen mijn ziel en mijn lichaam. Ik kwam echt thuis.

Nu voel ik mij veel krachtiger, op een gebalanceerde manier. Stevig geankerd in de aarde en tegelijk met het gevoel dat de hele Melkweg in mijn buik rond danst. Mijn passie en vuur branden mij niet meer op, maar laten nu mijn innerlijk licht helder schijnen. Zo kan ik overal feeërieke sterrenstof rond strooien…

Eef

Over de Gratis Classes en Trainingen

Raak

Alsof je alleen tegen mij sprak, zo raak…. Alles 💕

Lichter

Vanuit mijn hart: dank! Ik voel mijn Licht lichter en met meer ruimte om te zijn die ik ben.

Herkenbaar

Dank je wel, alles is zo herkenbaar. Het geeft een andere (fijnere) kijk op mezelf.

Inzicht

Dank je wel voor het inzicht die ik heb mogen ontvangen

Rust

Heel erg bedankt Iris, dit was een ontzettend fijne ervaring. Er is veel innerlijke rust gekomen

Fijne energie

Mooie nieuwe informatie, fijne stem en fijne energie

Boeiend

Dank je wel Iris voor deze boeiende masterclass!! 💞

Het raakt

Het raakt mij wat je zegt en ik voel tranen van ontroering

Puzzelstukjes

Door jouw uiteenzetting ontvang ik nu verklaringen voor verschillende stukjes van mijn levens puzzel – Dank u !

Liefde voor mezelf

Lieve Iris, dank je wel. Goede les is dat ik nog meer liefde voor mezelf mag voelen 💕

Mooie Masterclass

Dank je wel voor de mooie Masterclass

Pad

Dank je wel. Heel mooi. Jij kwam op mijn pad.

Prachtig

Dankjewel Iris.. Het was prachtig!

Kippenvel

Ik kreeg kippenvel tijdens je Masterclass! Dat ik Welkom ben op aarde

Dank

Veel dank  🙏

Super dank

Super bedankt, het was heel erg mooi!

Wil jij ook vanuit je Lichtkracht leven?

wij gaan je helpen om Nieuwe stappen te zetten!

Zielsmissie Masterclass

Ontdek jouw zielsmissie als lichtwerker in 7 stappen

Gratis Lichtmeditaties

Meditaties voor lichtwerkers met krachtige lichtcodes

Gratis Inspiratie

Spirituele inzichten en inspiratie voor lichtwerkers

Lichtwerker test

Ben jij een lichtwerker?
Gratis Test met werkboek

Video’s voor lichtwerkers

Lichtmeditatie en inspiratie op video

Podcast voor lichtwerkers

Tips, inspiratie en lichtkracht voor lichtwerkers