Iris Boonstra

Lichtwerker en Zielsmissie Gids

Lichtwerker en Zielsmissie Gids

Iris Boonstra, Lichtwerker en Zielsmissie Gids, begeleidt al ruim 25 jaar Lichtwerkers in het verbinden met hun Ziel, Zielsmissie en Lichtkracht. Dit Hoogfrequente Lichtwerk doet ze samen met haar spirituele Gidsen en Zielenfamilie. Ze wordt begeleid en ondersteund door onder andere de Meesters van de (intergalactische) Witte Broederschap, Andromeda en Venus.

Ze is oprichter van de Spirituele Transformatie Academie. Als auteur schrijft Iris voor diverse spirituele magazines, zoals Spiegelbeeld, Inspirerend Leven en NieuweTijds Kind Magazine.

Een ambitieuze Lichtwerker

In mijn bedrijf ben ik ambitieus. Wat wil zeggen dat ik het heerlijk vind om veel mensen te kunnen inspireren en ondersteunen op hun pad als Lichtwerker. Ik geniet ervan dat ik met ze mag werken zodat ook zij hun grootse dromen en ambities waar kunnen maken, op de spirituele manier die bij ze past.

Ondanks die spirituele ambitie heeft het toch heel wat jaren geduurd voordat die mensen mij ook echt wisten te vinden. Ik voelde al heel lang, dat er enorme groepen klaar stonden, die op mijn Licht stonden te wachten. Alleen in de praktijk, waren ze er nog niet.

En ik had geen idee, hoe ik die mensen zou kunnen bereiken. Want ik voelde diep vanbinnen zo goed hoe ik ze (vanuit mijn Licht) zou kunnen helpen. Maar wist de verbinding naar de aardse realiteit keer op keer niet te maken. Wat voor mij heel helder leek, bleek voor anderen ‘zweverig’ en niet tastbaar.

Iris Boonstra Lichtwerker en Zielsmissie in de Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie Lichtwerke
Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Ik ben Licht – en nu pas kan ik er iets mee

Tijdens alle spirituele trainingen die ik heb gedaan, werd dan ook gezegd: je bent Licht, ga het nu maar gewoon doen. Maar ik wist niet Hoe.

En dat frustreerde me misschien de afgelopen (ruim) dertig jaar van mijn leven nog wel het meest. Omdat ik tijdens al die trainingen en opleidingen wel veel herkenning voelde. Mijn Licht ging keer op keer aan. Maar het lukte me niet om mijn Licht vast te houden en het op een aardse manier vorm te geven. Ik wist dat ik iets te geven had – toch stroomde het niet.

Terwijl de zakelijke trainingen die ik volgde wel heel goed leken te weten hoe ik mezelf ‘in de markt’ zou moeten zetten. Maar het klopte niet met mijn gevoel! Waardoor ik maar bleef hoppen van baan in loondienst waarin ik mijn Licht moest dimmen (om mijn geld te verdienen) naar een bedrijf vanuit mijn ziel, dat niet goed liep. Ik kreeg mijn spiritualiteit gewoonweg maar niet gecombineerd met mijn aardse inkomsten.

Soul Based Business

In de buitenwereld deed ik zo gewoon mogelijk, op mijn eigen introverte manier. Ik wilde erbij horen en nuttig zijn. Mijn inkomen verdienen, goed zorgen voor mijn kind. Dus ik deed wat nodig was, zo goed en zo kwaad als het ging.

Maar, was ik gelukkig? Nee! Want echt blij? Dat werd ik vooral van alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Alleen, daar kon ik mijn geld niet mee verdienen. Dacht ik. Dus ik bleef dingen doen die eigenlijk niet klopten. Ook al brandde het me op.

Omdat ik tegelijkertijd bleef voelen dat het zou moeten kunnen om vanuit mijn Licht te werken en daar een inkomen uit halen, gaf ik de moed niet op. En dankzij die moed vond ik in 2010 (na een laatste burn-out) de kracht om volledig voor mijn Lichtwerk te gaan. Mijn tijd was rijp om het anders te gaan doen. En dankzij die keuze is alles in mijn leven ten goede gedraaid. Het was tijd om te zijn wie ik écht ben en te gaan doen wat ik op aarde kóm doen. Niet alleen als hobby, maar ook binnen mijn ‘Soul Based Business’.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Wat je over mij moet weten, is dat ik:

Z

niet zo snel iets ‘gek’ vind. Ik heb als oude ziel al zoveel meegemaakt en ervaren. Dat maakt dat ik veel van de ervaringen van mijn klanten gewoon kan nemen voor wat ze zijn, vrij van oordeel over goed of slecht

Z

geinspireerd word door mijn ziel en prachtige spirituele Gidsen. Soms geeft mijn inspiratie me meer beelden en inspiratie, dan mijn mensenbrein opeens kan verwerken. Gun me even een minuutje (of twee) om ze te rangschikken en alles wordt helder

Z

een zachtmoedig hart heb en weet dat alles op een eigen tijd komt. Tegelijkertijd zie ik overal mogelijkheden (voor mezelf en voor de mensen om me heen), droom groot en ambitieus en ga voluit voor de manifestatie van mijn dromen

Z

recht doorzee ben. En je altijd zal aansporren om niet in oude pijn te blijven, maar verder naar jouw Licht te gaan. Omdat ik zó goed zie wat er voorbij jouw pijn ligt: Liefde, Voldoening en Geluk

Waarin ik geloof,

Waarin ik geloof, is dat we als mens in een bijzondere tijd leven. Het begin van een Gouden Tijdperk. Met ongekende spirituele mogelijkheden én ook een spirituele taak of zielsmissie voor ons als Lichtwerkers.: wij brengen vanuit onze Lichtkracht de verandering en ver-lichting die de Aarde en de mensheid nu zo hart nodig heeft!

Mijn Visie op de Zielsmissie van Lichtwerkers

Lichtwerkers zijn met een zielsmissie naar de Aarde gekomen. Zij brengen Licht naar een wereld die nog niet zo Licht is. Hierbij heeft iedere Lichtwerker een unieke taak. Iedere Lichtwerker draagt namelijk unieke Lichtcodes en een unieke Lichtkracht in zich.

In deze tijd is het essentieel dat Lichtwerkers hun missie vinden, zodat ze hun plek in het Netwerk van Licht in kunnen gaan nemen.  Want iedere Lichtwerker is met haar zielsmissie en Lichtkracht een essentieel onderdeel van dit Netwerk, dat rondom en in de Aarde de transformatie van de Aarde ondersteunt.

Als je mij zou kennen, dan zou je weten dat ik

Z

dol ben op goud en sterretjes (eenhoorns en draken zeg ik trouwens ook geen nee tegen)

Z

supertrots ben op mijn jong volwassen zoon die na ons leven met zijn tweeën nu zijn eigen leven zo mooi aan het opbouwen is

Z

een heerlijk hond heb, Lady. Een Australian Shepherd, ook wel “Waus” of “Raus” genoemd. En zich dus niet altijd als Lady gedraagt.

Z

graag roze en paars draag. Tijdens mijn werk als kinderfysiotherapeute werd ik ook wel de “Roze Panter” genoemd

Z

geniet van pure chocolade. Want behalve dat het lekker van smaak is, helpt het mijn lichaam te aarden

Iris Boonstra Lichtwerker en Zielsmissie in de Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie Lichtwerke

Voel jij dat ik misschien de spirituele gids ben

die jou kan helpen om jouw business in alignment met je zielsmissie en Lichtkracht te brengen?

Vul het contactformulier in en ik neem snel contact met je op. Ik hoor graag van je!